DErmapen Helsingborg

Unna din hud Dermapen i Helsingborg redan idag. Kontakta Fridakliniken för mer information och tidsbokning

dermapen Helsingborg

Unna din hud Dermapen i Helsingborg redan idag. Kontakta Fridakliniken för mer information och tidsbokning

Dermapen i Helsingborg

Människans hud är ett mysterium. I årtusenden har vi sökt metoder för att föryngra och behandla våra yttersta lager. Vissa metoder har varit mer framgångsrika än andra, och under de senaste 10-15 åren har hudvården verkligen börjat ta fart. Vill du testa en av världens mest populära behandlingsmetoder mot mängder av hudåkommor? Kontakta oss på Fridakliniken och boka tid!
Konkurrenskraftigt pris

Vi erbjuder våra kunder ett pris på behandling som slår de flesta konkurrenters priser på fingrarna.

Goda resultat

Våra Dermapen-behandlingar har uppvisat mycket goda resultat på många olika typer av hudåkommor.

God hygien

Vi har strikta regler när det gäller hygien. All utrustning rengörs efter varje behandling och personalen bär skydd.

Fridakliniken

Välkommen till oss!

I vårt team av hudvårdsexperter hittar du Helsingborgs största proffs inom Dermapen. Som kund vid vår klinik kan du alltid räkna med att bli väl omhändertagen. Vi är en auktoriserad hudvårdsklinik i Helsingborg med gedigen utbildning inom Dermapen. Alla som börjar arbeta hos oss får utbildning som gör att vi kan garantera samma kvalitet oavsett terapeut.

Läs vidare för att veta mer om vår Dermapen i Helsingborg!

För att kommA i kontakt med oss

Om Dermapen Helsingborg

Många blir förvånade över hur tekniken bakom vår Dermapen i Helsingborg fungerar. Vi klandrar inte dessa personer. En ”penna” som bär på 12 små sterila nålar vibrerar över huden, och för varje sekund som går uppstår över 800 små hål. Detta är möjligt genom att pennan vibrerar oerhört snabbt.

- Kollagenproduktion

Varför alla dessa hål i huden? Det kan förstår framstå som underligt att det skulle underlätta för huden, snarare än att göra det motsatta. Svaret finner vi i hudens kollagen. Kollagenproduktionen är nämligen mycket viktig för att huden ska kunna återfukta och behandla sig själv. När huden får små hål i sig tack vare vår Dermapen i Helsingborg så bildas kollagen. Hålen verkar dessutom som kanaler för olika näringsämnen som är viktiga för huden.

- Effekter av behandlingen

Hudvård handlar på många sätt om att låta huden andas. Detta är vad som möjliggörs genom Dermapen i Helsingborg. När kollagenproduktionen går upp och huden enklare kan suga åt sig nyttiga ämnen får man en god effekt. Huden blir både yngre och förstärks kraftigt.

När kan man se resultat?

Precis som med de flesta typer av behandling så varierar den tid det tar att nå resultat med Dermapen i Helsingborg. De flesta av de som besöker oss på Fridakliniken upplever att de får resultat redan efter en behandling. För andra personer kan det behövas 2, 3, 4 besök för att behandlingen ska ge synbara resultat. Vad som däremot är säkert är att man hjälper huden att reparera sig själv redan vid första behandlingen med vår Dermapen i Helsingborg.

Hur känns behandlingen?

Känslan av vår Dermapen i Helsingborg kan, liksom resultatet av den, variera från person till person. Man kan bara konstatera att smärtgränsen ser olika ut för olika individer. Vad som är viktigt att komma ihåg är att längden på vår Dermapen i Helsingborg kan ställas in. Om nålen är upp till en halv millimeter är det sällan någon som upplever att det känns. Om man däremot börjar bruka en större nål kan vissa uppleva ett viss sting. Detta är inget farligt utan bara ett bevis på att vår Dermapen i Helsingborg går genom huden som den ska.

Hur ofta?

Hudproblem ser olika ut från person till person. I vissa fall kan det krävas att man återkommer ett antal gånger för att resultatet ska bestå. I andra fall, då man kanske primärt är ute efter ett mer kortvarigt och fräscht intryck, kan det räcka med ett par besök. Om man söker hjälp av Dermapen i Helsingborg för behandling av ärrbildning som uppstått p.g.a. akne kan upp till 9-10 behandlingar vara nödvändigt.

När kan huden repareras?

Själva idén med Dermapen i Helsingborg är att huden börjar reparera och föryngra sig själv. På grund av nålarna kan vissa människor uppleva en rodnad till följd av behandlingen. Denna försvinner vanligen inom 10 timmar. Naturligtvis spelar både nålens och behandlingens längd in för detta. De flesta ser i stort sett ingen rodnad alls av behandling med Dermapen i Helsingborg.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande dermapen eller vill veta mer om våra tjänster?

Efter behandling med Dermapen i Helsingborg

Huden kräver uppmärksamhet för att vara i sitt bästa skick. Därför är det viktigt att inte bara stanna vid Dermapen i Helsingborg. Man måste också se till att behandla huden mellan och efter avslutad behandling.

Efterbehandlingskräm

Denna del fixar proffsen på Fridakliniken. Vi ser till att behandla huden med en kräm som gör att huden stimuleras. Denna kräm kan med fördel sedan användas och appliceras av dig som kund.

Återfuktande medel

Det finns gott om återfuktningsmedel som fungerar utmärkt för huden. Vilken använder du dig av? När du tar del av vår behandling med Dermapen i Helsingborg kommer terapeuten rekommendera vilka medel som du bör använda dig av.

Sol och smink

Bland de vanligaste frågorna vi får av våra kunder till Dermapen i Helsingborg är hur metoden samverkar med bland annat sol och smink. Eftersom behandlingen gör att huden ”blottas” mer än vanligt kan det vara klokt att undvika direkt solljus under det första dygnet. Detsamma gäller även för kosmetika. Avstå gärna smink fram till ett par dagar efter avslutad behandling.

Kontakta oss!

Har du fått svar på dina frågor? Kontakta oss för att boka tid för behandling med Dermapen i Helsingborg redan idag! Vår skickliga personal finns dessutom tillgängliga via både telefon och mail. Ring och ställ dina frågor eller boka tid för behandling redan idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.