DERMAPEN PERFEKT FÖR RYNKOR OCH CELLULITER

Vem vill inte att deras hud ska vara ung, fast och elastisk? De goda nyheterna: På vår dermapen-studio i Malmö kan du övertyga dig om effektiviteten hos det populära anti-aging-verktyget. Vår professionella enhet kan stimulera reparationsmekanismerna i huden, stimulera blodcirkulationen och därmed förbättra hudfärgen. Cleanskin-teamet har redan genomfört många tusen behandlingar och kan bäst bedöma och behandla din hudtyp, problemområden, ärrbildning och missfärgning på grundval av vår erfarenhet.

Låt mig berätta en sak. Vi rekommenderar definitivt inte självbehandling med en Dermaroller eller Dermapen från apoteket. Med varje micronålsbehandling tränger tunna nålar in i huden, vilket lätt kan skada den. Det är därför mycket viktigt att ta en hög nivå av förkunskaper, uppmärksamhet, hygien och omsorg i beaktande i denna medicinska process. Att använda billiga produkter och leverantörer på Amazon kan få allvarliga konsekvenser:

  • Allvarlig inflammation
  • Ytterligare ärrbildning
  • Keloider (utbuktande ärr vid punkteringsplatserna)

Vi rekommenderar att du endast gör dermapen-behandling utförda av en professionell. Här i vår studio i Malmö har vi behandlat ämnet hud och dess föryngring och försköning i mer än 15 år och med stor framgång. I allmänhet innebär appliceringen av mikronålarna nästan inga risker eller biverkningar för att garantera din hud och dig de önskade resultaten.

VARFÖR ÄR DERMAPEN SÅ EFFEKTIV HOS OSS I Malmö?

Med mikronålar i Malmö uppstår minimala skador i det övre lagret av huden. Dessa stimulerar organismen att initiera läkningsprocesser. Detta leder till kroppens egen produktion av nya ämnen som kan säkerställa en fast, elastisk hud:

  • Kollagen
  • Hyaluronsyra
  • Elastin

Elastin är ett strukturellt protein som är viktigt för fasthet och form. Hyaluronsyra är känd för sin förmåga att binda många gånger sin egen vikt i fukt. Dessa aktiva ingredienser kan få huden att bli mjukare, fastare och finare – och därmed mer ungdomlig och fräschare.

För att stärka eller utöka effekten av mikronålsbehandling kan applikationen på vår dermapen-studio i Malmö genomföras regelbundet. Beroende på nålens längd och appliceringsområdet måste olika avstånd mellan behandlingarna beaktas. Med sådan regelbunden användning är det möjligt att det övre lagret av huden till stor del förnyas.

Erfarenheten av dermpen visar att effekten också kan ökas genom att applicera vissa hudvårdsprodukter efter användning. Högkvalitativa serum eller lotioner som innehåller vitaminer, hyaluronsyra eller kisel är lämpliga.

HUR FUNGERAR MEDICINSK NÅLNING MED DERMAROLLER ELLER DERMAPEN?

Vår professionella dermapen, som används för mikronålning i Malmö, är utrustad med upp till hundratals fina nålar som tränger in i det övre lagret av huden.

Dessa nålar är gjorda av hygieniskt kirurgiskt stål och varierar i längd mellan cirka 1,1 och 2,6 mm. Denna längd kan justeras individuellt av läkaren beroende på applikationsområdet och hudproblemets svårighetsgrad. Till exempel är nållängden för ansiktsbehandling i allmänhet kortare än för behandling på lår eller skinkor.

För att åstadkomma de effektiva minimala skadorna i överhuden, flyttas anordningen vertikalt, horisontellt och diagonalt över det hudområde som ska behandlas, varigenom ett lätt tryck utövas. Denna applikation, som tar cirka 35 minuter, är känd som en micronålsbehandling.

STÖD EFTER ANSÖKAN

Efter mikronålning är huden vanligtvis svullen och rodnad. Men man borde lugna den nästa dag eller ibland även två dagar efter. Du kan stödja detta genom att applicera ett kylserum eller kylmask efter appliceringen. Vi ger dig tips om eftervård personligen på plats.

VARFÖR ÄR DERMAPEN VÄRDEFULLT FÖR MIG?

En dermapen-behandling i Malmö kan användas på olika sätt och kan förbättra en mängd olika hudproblem.
Vår dermapen-studio i Malmö är lämpligt för dig om du lider av irriterande ärr som akneärr. Kosmetisk nålning är också ett alternativ för dig om du störs av mindre brister eller stötar i huden av estetiska eller andra skäl.
Användningsområdena för mikronålning inkluderar också

  • Bristningar
  • Celluliter på lår, skinkor och liknande
  • Mörka ringar och påsar under ögonen
  • Rynkor

När det gäller celluliter hjälper behandlingen av din hud till att förbättra blodflödet till bindväven, vilket kan stärka strukturen på lång sikt.
Dermapen i Malmö visar också positiva resultat för mörka ringar och väskor under ögonen. Lindringen av dessa estetiska klagomål leder i många fall till ett yngre utseende. Den nålstickade rullen har också visat sig vara ett anti-aging vapen för rynkor. Det kan hjälpa huden att uppnå en verklig lyftningseffekt genom subtil men effektiv vaddering inifrån och ut.

VILKA ANDRA FÖRDELAR HAR DERMAPEN I MALMÖ?

En fördel med att använda mikronålning är att de första resultaten ofta syns efter bara en session.
På grund av minimala skador på hudytan stimulerar kosmetisk nålning blodcirkulationen så starkt att ingredienser från vårdprodukter kan absorberas bättre. På detta sätt bör det förbättra absorptionen av aktiva ingredienser från anti-agingprodukter och liknande med upp till 85 procent.

Och sist men inte minst är mikronålning inte så smärtsam, eftersom det inte är ett kirurgiskt anti-agingförfarande. Endast det övre lagret av huden behandlas och detta har inga kärl eller nervceller. Det är därför mindre känsligt. Dessutom minskar en lätt lokalbedövning med en speciell gel som appliceras före nålning känsligheten för smärta.
Som regel kan bara en liten nypa kännas, vilket vissa människor till och med uppfattar som en trevlig massage.

Om du har frågor om dermapen eller vill du ha samma behandling med den framtida bokens anti-aging-vapen? Kontakta oss och boka tid för en konsultation. Vi finns i Malmö och ser fram emot ditt besök!