DERMAPENBEHANDLING

Ärr, pigmentering och rynkor; de är ett problem för många av oss. Och där våra kläder är täckta mycket under vintermånaderna och att hålla oss inomhus är ett alternativ, det är naturligtvis annorlunda på sommaren. Vid gott och varmt väder vill du gå ut i din sommardräkt precis som alla andra. Lyckligtvis är det inte heller nödvändigt att gömma sig längre. Dermapenbehandling är ett säkert och effektivt sätt att avsevärt förbättra hudens tillstånd. Vi berättar gärna mer om det!

VAD ÄR EN DERMAPEN BEHANDLING?

Dermapen är den senaste tekniken inom mikronålning. I denna behandlingsmetod skapar små vibrerande nålar små kanaler i huden. En mycket effektiv och säker metod, varefter din hud återhämtar sig snabbt. En behandling med en dermapen känns som om du får små injektioner och tolereras därför mycket väl.
En dermapenbehandling påskyndar produktionen av kollagen. Din hud förskönas och förbättras på djupet. Som ett resultat skadas inte det övre hudskiktet så att din hud återhämtar sig snabbt efter behandlingen. Din hud kan vara lite röd efter behandlingen och är känslig för solen i cirka två dagar efteråt. Det är då lämpligt att applicera solskyddsmedel med hög faktor.

VAD GÖR EN DERMAPEN BEHANDLING?

En dermapenbehandling förbättrar hudens tillstånd avsevärt. Ärr, pigmentfläckar och fina linjer eller rynkor är mindre synliga. Din hud ser stramare ut, yngre och mer strålande. Inte bara minskar ärrvävnad utan sår läker också snabbare. Behandlingen bryter ner pigment, vilket gör pigmenteringsfläckar mindre synliga. Kort sagt: dermapen är en behandling som ger mycket bra resultat för många hudåkommor.

Kontakta oss för dermapen i Malmö!