FÖRBÄTTRA DET TOTALA HUDTILLSTÅNDET

Börjar åldrandet att sätta sin prägel på din hud? Eller är din hud oren, tråkig, torr och behöver en förnyelse? Då erbjuder mesoterapi en lösning. Det är behandlingen för att förbättra hudens allmänna tillstånd. Detta är inte en onödig lyx, särskilt på vintern, eftersom din hud lider mycket av kyla, vind och regn. Mesoterapi ger din hud en förnyelse och förhindrar symtomen på hudens åldrande. Vad är mesoterapi, skadar behandlingen och vilket resultat kan du förvänta dig? Vi berättar gärna mer om detta!

VAD ÄR MESOTERAPI?

Mesoterapi bekämpar hudens åldrande, förbättrar hudens tillstånd och hjälper till att blekna rynkor. Behandlingen görs med en speciell anordning. De aktiva substanserna kommer in i huden genom mycket små stick, vilket du inte känner på grund av hastigheten. Det är en kombination av vitaminer, antioxidanter och hyaluronsyra. De är alla naturliga ämnen som stimulerar produktionen av kollagen och förbättrar hudens elasticitet.

VAD ÄR RESULTATET AV BEHANDLINGEN?

För att bekämpa hudåldring och för att få din hud att se frisk ut igen kan en enda behandling räcka. Omedelbart efter behandlingen kan din hud vara lite röd och känna sig tät, men det är vanligtvis kortlivat. Var inte orolig över lätta blåmärken, de försvinner snabbt och är ofta smärtfria.

I de flesta fall är den första effekten av behandlingen tydlig efter cirka tre dagar. Din hud är tätare, mindre tråkig och ytliga rynkor är mindre synliga. Fler rynkor och ärr bleknar efter flera behandlingar. Hudens allmänna tillstånd förbättras avsevärt. Till exempel är porerna mindre tydliga, hudens struktur förbättras och din hud ser mycket viktigare ut.

Kontakta oss för dermapen i Malmö!