LIDER DU AV SKADAD HUD? HUDTERAPI ÄR LÖSNINGEN!

Lider du av skadad hud? Eller oroar du dig fortfarande för akne eller hudmärken? Det kan vara en stor irritation. Speciellt nu när vädret blir bättre och bättre. Som andra vill du gå ut med en säker känsla i en sommardräkt. Det sista du vill är att gömma dig inuti. Lyckligtvis är hudterapi en bra lösning för skadad eller sjuk hud. Det finns en terapi som erbjuder en lösning för alla hudproblem. Vi har listat ett antal av dem åt dig. Ta reda på vilken terapi som är det bästa valet för dig!

ACNE BEHANDLINGAR

Lider du av akne? Till exempel på ditt ansikte, bröst, övre rygg eller annan plats? Det är väldigt irriterande och kan till och med orsaka stor osäkerhet. Acne har olika varianter. Det finns en annan behandling för varje variant. Acne är en process där hudterapeuten kan hjälpa till. Till exempel kan kemisk peeling, mikrodermabehandling eller rengöringsbehandling kan användas. Hudterapeuten kan också ge råd om hemprodukter, näring och livsstil för att optimera resultatet.

BEHANDLING EFTER KOSMETISKA INGREPP

Har du nyligen haft ett plastförfarande som fettsugning, lipofilling, ansiktslyftning eller en brasiliansk butlift? Då rekommenderas starkt att behandla överskottet av vätska så snart som möjligt. Om fukten inte behandlas i tid kan vävnaden fibreras. Detta innebär att vävnaden känns väldigt hård och ibland till och med smärtsam. Under passande behandling avlägsnas överflödig fukt till de omgivande lymfkörtlarna med hjälp av en mekanisk bindvävsmassage.

ÄRRTERAPI

Ärr har ofta olika orsaker och är ofta kosmetiskt störande. Ärren kan till exempel ligga djupare i huden eller vara mörkare. För ärr kan vi använda olika behandlingar som kemisk peeling och Mikronålning.

Kontakta oss för dermapen i Malmö!