LIPOMASSAGE

Har du varit upptagen med att träna och banta de senaste månaderna? Allt för att gå ner i vikt och bli av med fett på de platser där det aldrig verkar försvinna. Men tänk om det inte ger det önskade resultatet? Du kommer att gå ner i vikt, men kommer att fortsätta att lida av lokala fettavlagringar i buken, benen eller skinkorna. Som ett resultat lyckades du inte uppnå dina avfallsmål igen förra sommaren. Då är det dags för ett annat tillvägagångssätt. Lipomassage är ditt viktminskningshjälpmedel. Hur fungerar det och varför tappar fett utan misslyckande? Vi berättar gärna mer om detta!

VARFÖR FETT INTE FÖRSVINNER PÅ RÄTT STÄLLEN

Rätt balans mellan produktion och avlägsnande av fetter är en naturlig process. Fettcellerna är ansvariga för detta. Oavsett hur hälsosamt du lever, har fett den obehagliga egenskapen att stapla upp på kända problemställen. Tyvärr svarar det inte längre på intensiv träning eller bantning. Tyvärr lider kvinnor mer av detta på grund av sina gener än män. Och naturligtvis sker stapling alltid på platser där vi inte vill ha det.

VAD ÄR LIPOMASSAGE?

Lipomassage är behandlingen för att förlora fett på de ställen där den inte vill lämna även efter intensiv sport och bantning. Det är en aktuell och smärtfri behandling som hanterar celluliter, lokala fetter och slapp hud. Behandlingen fungerar djupt in i huden och orsakar avlägsnande av fetter. Blodflödet och lymfcirkulationen förbättras, vilket påskyndar ämnesomsättningen och frigör inkapslade fetter.
Du kommer att märka resultatet från den första behandlingen. Den behandlade huden känns mindre tät och igensatt. Din hud kommer också att kännas mjukare och mjukare. Efter ett antal behandlingar ser du också förändringar i din silhuett. Minska fettvolymerna, fettkuddarna är plattare och huden blir hårdare. Äntligen resultatet du har hoppats på så länge.

Kontakta oss för dermapen och liknande behandlingar i Malmö!