SAKER SOM TALAR FÖR EN DERMAPENBEHANDLING?

Fast, ungdomlig och elastisk hud: Många människors önskemål går i uppfyllelse på vår dermapen studio i Malmö. Tack vare den innovativa dermapen kan bestående framgång uppnås i kampen mot rynkor och andra hudproblem. Det översta lagret av huden är så irriterad under mikronålbehandling att det släpper ut mer elastin, kollagen och hyaluronsyra. Som ett resultat verkar huden mer avslappnad efter den första sessionen.

FINA NÅLAR MOT TECKEN PÅ ÅLDRANDE

Med mikronålning behandlas huden med en professionell dermpen. Många fina nålpunkter tränger igenom det övre lagret av huden. Förresten, de kan bara ses vid närmare granskning eftersom de bara är 0,6 millimeter långa. Huden reagerar när nålen tränger in i överhuden, som är ungefär 0,1 millimeter tjock på kindbenen och upp till två millimeter tjock på fotsulorna. Huden tror att det finns en skada som måste repareras.

Effekten är oundviklig, då hudvävnader frisätter ämnen som kollagen, elastin och hyaluronsyra. Dessa förstärker främst bindväven. Men de stimulerar också cellregenerering så att den stressade huden återhämtar sig snabbt. Mesoterapi stimulerar också blodcirkulationen, vilket i synnerhet ger ansiktshuden en frisk hy.

De frisatta ämnena har olika funktioner. Kollagen har till uppgift att stärka bindväv. Elastin – som namnet antyder – säkerställer hudens elasticitet. Hyaluronsyra har å andra sidan ett stort inflytande på lagring av fukt. Den framgångsrika interaktionen mellan ämnena motverkar hudproblem som rynkor, hudbristningar, pigmentfläckar eller ärr.

Men kosmetiska nålar får en annan fördel: huden blir mycket mer mottaglig. Vitamin- och vårdprodukter som appliceras efteråt har en mycket starkare effekt eftersom de lättare absorberas i vävnaden.

VAD KAN MIKRONÅLNING GÖRA?

Medicinsk nål rekommenderas särskilt för någon med hudproblem. De första rynkorna, slapp bindväv, en blek hy och andra obehagliga fenomen kan bringas under kontroll. Utöver jämnar det huden. Små ärr, som de som orsakas av akne, mjukas upp. Mikronålning är ett effektivt vapen för många hudproblem som:

  • Rynkor
  • Bristningar
  • Ärr orsakade av akne
  • Mörka cirklar och väskor under ögonen
  • Pigmentfläckar

Dessutom motverkar nålen även håravfall(effluvium). De fina nålprickarna stimulerar hårbotten och stimulerar folliklarnas tillväxt. Resultaten är anmärkningsvärda.

MIKRONÅLNING MALMÖ UPPLEVELSER

Vår erfarenhet inom Mikronålning i Malmö visar att ingreppet knappast orsakar smärta och har en bestående effekt på huden. Huden analyseras i detalj före en behandling. Den som utför behandlingen för dermarollern över kroppsområdena utan stort tryck. Nålarnas punkteringar är knappt märkbara.

Vi tar hand om ansikte och nacke samt lår och skinkor. Efter mikronålningsbehandling får huden rätt vård. Alla produkter som fuktkräm och lotion är exakt skräddarsydda efter respektive behov. Medicinsk nålning gör att ingredienserna tränger igenom den behandlade huden mycket lättare.

BÄTTRE ATT GÅ TILL EN SPECIALIST

Microneedling är en skönhetsbehandling som endast ska utföras av en hudläkare eller en sakkunnig kosmetolog. Speciellt apparater från Internet, med vilka det är möjligt att utföra proceduren hemma, ställer larmklockor för experter och vårdpersonal. Privatpersoner som använder sig av fel hantering kan snabbt få skador istället för de fina resultaten som de egentligen eftersträvar.

Även om nålarna är mycket korta är nålen definitivt stressande för huden. Detta är också önskvärt, eftersom det är det enda sättet att frigöra kollagen, elastin och hyaluronsyra. Men hon lider av små mikroskador som inte är särskilt smärtsamma. Med otillräcklig hygien har virus och bakterier lätt tillgång till organismer genom minisår.

Den som gör misstag under desinfektion riskerar kliande och fula hudirritationer. I värsta fall finns det en risk för utbredd inflammation, vilket ibland kräver ett besök hos hudläkaren.

Det är bättre att låta mikronålning uteslutande utföras av en professionell. Hos oss innebär behandlingen inga faror, eftersom renlighet är högsta prioritet under behandling och eftervård.

NÄR REKOMMENDERAS INTE MIKRONÅLNING?

Kosmetisk nålning bör inte utföras på områden som påverkas av skador eller hudförhållanden. Dessa inkluderar klagomål som:

  • Hematom
  • Eksem och akut akne
  • Öppna sår
  • Färska kirurgiska ärr
  • Hudcancer och tumörer

Mikronålbehandling på skadad vävnad kan förvärra symtomen. Personer med mycket känslig hud bör rådfråga en hudläkare innan behandlingen.

DERMAPEN MALMÖ

Övertyga dig själv om fördelarna. Vi har slutfört tusentals behandlingar. En session varar cirka 35 minuter. I förväg appliceras en bedövande hudkräm på de områden som ska behandlas. Det tar lite tid för de positiva effekterna att komma till sin rätt, men då är våra kunder desto mer entusiastiska. Vi är ledande inom dermapen i Malmö och vi hjälper dig gärna att få den drömhy som du så gärna vill ha. Kontakta oss!